Ons doel: het verstrekken van betrouwbare, onafhankelijke informatie

Het doel van deze website is het verstrekken van betrouwbare, onafhankelijke informatie aan de gebruiker, hierna te noemen bezoeker. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om boeken,  artikelen, white papers, (online) en trainingen (hierna producten) te bestellen of kosteloos te downloaden. Wij zijn gespecialiseerd in de volgende onderwerpen: strategie, procesverbetering, PDCA, continu verbeteren, KPIs, dashboarding,  scenariobouw en business flight simulation. 

Eigendomsrechten: met wie heb je te maken?

Het eigendomsrecht van deze website berust bij Ab Initio Beheer dat de handelsnamen Franeker Management Academie en Leo Kerklaan gebruikt. De hoofdvestiging is in Franeker en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel als  KVK 27125983

De gebruiksovereenkomst

Op het moment dat bezoeker onze website bezoekt komt er, conform de wetgeving, automatisch een ‘overeenkomst’ tot stand tussen Ab Initio Beheer B.V. en de bezoeker. 

De volgende zaken zijn dan belangrijk om te weten:

1 Ab Initio Beheer B.V. telt de informatie en producten op haar websites met de grootste zorg samen. Wij stellen het op prijs wanneer je ons inlicht wanneer de informatie niet klopt of teksten qua grammatica of spelling niet correct zijn.

2 Ab Initio Beheer B.V.  is niet aansprakelijk voor eventuele (vervolg)schade bij de bezoeker als gevolg hiervan. 

3 Het delen van links (de url) op social media of het verwijzen vanaf een andere website naar een url van deze website is vanzelfsprekend mogelijk zonder toestemming.

  • 4 Op alle informatie die Ab Initio Beheer B.V.  op of via deze website verstrekt berust copyright. Het is zonder schriftelijke toestemming van Ab Initio Beheer B.V.  niet toegestaan om informatie (teksten, afbeeldingen, producten) van deze website te kopiëren. Neem gerust contact met ons op wanneer van ons een akkoord wilt verkrijgen om informatie of een afbeelding te gebruiken.
  • Normaal gebruik van de website is toegestaan. Hierbij hanteren wij het zogenaamde fair use principe https://nl.wikipedia.org/wiki/Fair_use toegepast op het gebruik van websites. Gebruik van onze websites is alleen via een interactieve webbrowser toegestaan.
  • 5  hebben het recht om aankopen via deze website binnen 14 dagen te retourneren of te annuleren.
  • 6  Bezoekers nemen via onze website kennis van ons privacybeleid.
  • 7  Wij behouden wij ons het recht om onze gebruiksvoorwaarden aan te passen.